miercuri, 20 februarie 2008

C&D Industries oferă printr-un sistem nou de închiriere server IBM System x3650 E5335 quadcore

C&D Industries, partener IBM în România, va pune la dispoziţie, printr-un sistem nou de închiriere, server IBM System x3650 E5335 quadcore.
C&D Industries oferă printr-un sistem nou de închiriere server IBM System x3650 E5335 quadcore
C&D Industries, partener IBM în România, vine în întâmpinarea nevoilor afacerii dumneavoastră cu echipament performant IBM şi suport necesar pentru a-l achiziţiona cu eforturi financiare minime.
Prin parteneriatul pe care l-a încheiat cu Grenke Leasing, C&D Industries oferă un sistem nou de achiziţie prin închirierea echipamentelor la un preţ foarte mic, lăsându-vă astfel posibilitatea de a investi mai mult în alte proiecte.
La un preţ foarte mic, compania C&D Industries va pune la dispoziţie serverul IBM dotat cu opţionalele necesare pentru un echipament de ultima generaţie:
IBM System x3650 E5335 quadcore
2x 1GB chipkill
O/B 3.5' SAS SR 8k-l
1x 835w PS
3 harduri: 73GB 15K H/S SAS (3.5')
plus ServerRaid 8K Controller
3 ani garanţie
C&D Industries acţionează ca un integrator de sistem care poate răspunde cerinţelor afacerii dumneavoastră la nivelul infrastructurii, având ca parteneri brand-uri importante: IBM, LENOVO, RICOH, EPSON, SHARP.
Echipa C&D Industries oferă soluţii integrate IT&C pentru cerinţele şi necesităţile companiei dumneavoastră, menite să sprijine dezvoltarea acesteia.
Prin aceeaşi ofertă de finanţare, C&D Industries oferă suport şi pentru alte echipamente şi servicii specializate pentru compania dumneavoastră, asigurându-vă de profesionalismul echipei.

Niciun comentariu: